News

Back to news

Pablo Ferrández, becari de la Fundació Pau Casals, guanya el Prix Edmond de Rothschild Group, Suïssa

09/02/2013

Pablo Ferrández, becari de la Fundació Pau Casals, guanya el Prix Edmond de Rothschild Group, Suïssa El jove violoncel·lista Pablo Ferrández va guanyar el passat 9 de febrer el Premi “Edmond de Rothschild Group” que cada any concedeix el prestigiós “Festival de Sommets Musicaux” de Gstaad (Suïssa), i que reconeix el talent de les joves promeses de la música que participen en aquest festival d’hivern.

El premi ofereix al guanyador la possibilitat de gravar un CD amb una reconeguda orquestra Internacional i un segell discogràfic Important. Pablo Ferrández, guanyador de l'Edició de 2013, gravarà un CD amb l'Orquestra Filharmònica de Stuttgart sota la direcció de Radoslaw Szulc i el segell Onyx.

El concert que va oferir Pablo Ferrández, el qual l’ha fet mereixedor del Prix Edmond de Rothschild Group, va tenir lloc el passat 8 de febrer a la Chapel Gstaad, executant un programa amb obres de Schumann, Txaikovski, Bacri, Brahms i Falla. El pianista Luis del Valle va ser qui el va acompanyar en el repertòri.

Pablo Ferrández va néixer a Madrid el 1991, actualment és becari de la Fundació Pau Casals, després d’haver aconseguit la Beca Pau Casals al maig de 2012. La Beca té l’objectiu d’ajudar els joves violoncel·listes a ampliar els estudis de violoncel mitjançant la continuïtat dels estudis i la formació amb professionals destacats. Ferrández està cursant a la Kronberg Academy d’Alemanya, els seus estudis superiors de violoncel amb el professor Frans Helmerson, i toca amb un Andrea Castagneri del 1733.
Des de la Fundació Pau Casals volem donar la nostra més sincera enhorabona al Pablo per aconseguir aquest premi tan treballat.


http://sommets-musicaux.i...
Foundation Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

Museum: +34 977 684 276
Foundation: +34 933 192 021

Fax. +34 977 684 783


 · W3C WAI-AA, WCAG 1.0 · valid XHTML 1.0 · valid CSS · Created by Signia